Hogyan növelheti hatékonyan  Étterme forgalmát, profitját és a visszatérő vendégeinek számát egy forradalmian új módszerrel?

Ma már egy Étterem vagy egy KKV életében is elengedhetetlen, hogy minden nap odafigyeljen a vevőszerzésre és megtartásra, hiszen ha van elég vevő akkor van elég bevétel és ha van elég pénz a kasszában, akkor minden olyan szépen és olajozottan megy igaz? Ez is az alapja a stabilitásnak egy cégnél hónapról-hónapra.

Kipróbálom a saját Vendégszerző rendszerem most!

Szeretnénk jobbá tenni a vendéglátás helyzetét Magyarországon Önnel!


Nap mint nap találkozunk cégvezetőkkel, étterem tulajdonosokkal és azt látjuk, hogy mindegy kiről van szó a cél szinte 99%-ban azonos. Minden cégvezető szeretné ha jól menne a cége, termelne elég pénzt a jó megélhetéshez, szeretné ha a cégét ismernék és imádnák az emberek és mindezt úgy, hogy nem kell beleszakadni a munkába.

Ezzel szemben azt látjuk, hogy a legtöbb cégvezető soha nem ér rá, van pénzük de nincs idejük, rengeteget küszködnek az alkalmazottakkal, sokszor mindent inkább ők csinálnak minthogy valaki elszúrja a dolgot és a legrosszabb, hogy a családjukat legtöbbször csak a fotókon látják.

Tudta, hogy van egy rendszer ami...?

Az Ön városa kitüntetett helyzetben van, hiszen sok változatos kínálatú étteremmel büszkélkedhet, mi pedig megalkottunk egy egy olyan vevőszerző- és megtartó rendszert, ami kimondottan az Éttermek vendégszámának és forgalmának növelésére és stabilizálására született még 2013-ban és dolgozik azóta is nap- mint nap egyre több nagyvárosban.


A sokaknak azóta nagy elégedettséggel használt és sikerrel debütált felületünket elsőként Dunaújvárosban vezettük be, itt teszteltük és tökéletesítettük a működési- és üzleti modellt. Miután láttuk és tapasztaltuk, hogy a rendszer igencsak jól működik és megállja a helyét a piacon úgy éreztük, hogy ezt a modellt alkalmazva sikeresebbé tehető a teljes gasztronómiai volnal egész Magyarország területén. Így érkeztünk el az Ön városába is, ahol ezt a modellt alkalmazva kívánjuk felfuttatni és sikeresebbé tenni az Éttermek és az emberek közti kapcsolatot.


A kulcs, a keletkező profitban és a rendszerben rejtőzik!


Az említett rendszernek, hasonlóan egy vízben úszó jéghegyhez, csak a csúcsa látszik a hétköznapi emberek számára, ami egy egyszerűnek tűnő éttermi ebédajánlói rendszer és ami mégis merőben eltér a hasonlónak tűnő rendelős vagy információs rendszerektől, ugyanis sokkal mélyebbre nyúlnak az egyes funkciói. Ez a rendszer pedig nem más mint egy bújtatott "vevőtömeggeneráló" gépezet.


Elsődleges feladata az, hogy információt adjon annak az éhes tömegnek, akik ebédelni akarnak valahol, vagy esetleg rendelni és nem a főzéssel bíbelődni. Pont az Ön célpiacának! Mi összegyűjtjük ezt az éhes tömeget és tereljük az Ön étterméhez hasonló éttermek felé. Majd hamarosan reméljük az Ön étterme felé is.5+1 ok, amiért érdemes azonnal elkezdenie használni a NapiHami.hu Vendégszerző- rendszerét?

 ...szinte azonnal új Vendégeket visz a rendszer az Éttermébe minden nap,

a napi használattá válás miatt stabilitást biztosít a bevétel és a forgalom alakulásában,

...visszatérő (törzs-) vendéget generál a napi ebédértesítőnek köszönhetően, 

 ...helyi, az ételekre és éttermekre nyitott közösséget generál, akiket nap mint nap újra megszólítunk,

  ...építi az Étterme BRAND-jét PR-ját és ismertségét a helyi emberek körében,

 ...és nem utolsó sorban plusz bevételt generál az Éttermének.


 

Szeretné kipróbálni  ezt a rendszert most teljesen ingyen?
 

Sokszor hallottuk már, hogy "akkor jöjjünk vissza, ha már fut és működik a rendszer".

Nos , a rendszer tökéletesen működik és Önre vár! Teszteltük és bevezettük több városban is és látjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy felfuttassunk és sikeressé tegyünk egy egész várost a rendszerrel. A helyzet az, hogy a Coca-cola is elkezdte valamikor anno kicsiben és milyen jó lett volna akkor részvényt venni a cégükből igaz? Így van ez a mi esetünkben is. Bár mi nem részvényt adunk, hanem piaci részesedést, de a hasonlóság igen szembetűnő.

Kidolgoztunk egy stratégiát amit FELFUTTATÓ stratégiának neveztünk el és a lényege az, hogy a rendszert teljesen igyen elkezdheti használni!
 

Miért vágjon bele tényleg teljesen ingyen, most?

Napról-napra egyre nagyobb tömeg használja a rendszert, és minden eltellt nappal a nem megtermelt profit miatt Önnek vesztesége keletkezik.

Az emberek mindeközben megismerkednek a rendszerrel, az éttermekkel, az ajánlatokkal, azzal, hogy milyen amikor nem kell főzniük hanem kiszolgálja őket a rendszer és a rajta lévő éttermek, majd annyira a mindennapjaik részévé válik, hogy lassan úgy kell nekik mint a reggeli kávé.

 

Ne halogassa az indulást , vágjon bele most költség- és kockázatmentesen!


Itt töltse ki az alábbi adategyeztetőt és kezdje el használni saját Vendégszám- és bevétel növelő rendszerét:
Ha bármilyen kérdése vagy nehézsége lenne a jelentkezés soránírjon nekünk vagy hívjon bennünket a következő telefonszámon, hogy segíthessünk: (+36) 20 351 9148 / (Márk Csaba) vagy esetleg visszahívhatjuk?

Az Ön szolgálatában: